Officiële Bang & Olufsen dealer
Met eigen reparatie dienst
Ervaar het verschil en vraag uw persoonlijke luistersessie
Met eigen deskundig montage -en installatie service
35-jarig jubileum B&O M.Troelstra

01 / Mar / 2024

35-jarig jubileum B&O M.Troelstra

Al 35 jaar een begrip. Dit jaar vieren wij ons 35-jarig Jubileum. Het hele jaar door hebben we jubileum cadeau's en Jubileum voordeel. Wilt u hiervan op de hoogte blijven ? Meld u zich dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. Het team Bang & Olufsen M.Troelstra.

M.Troelstra is een echt familiebedrijf. Meine was in 1989 als derde generatie Troelstra gestart bij zijn ouders in de wit- en bruingoed zaak. Nadat hij de eerste Bang & Olufsen BeoVision televisie in de winkel had geïnstalleerd was hij verkocht en was de liefde voor het merk een feit.

Later is Meine Troelstra zelfstandig als Bang & Olufsen dealer in Sneek verdergegaan. De ambities werden groter en een tweede Bang & Olufsen winkel in Drachten, welke later verhuisde naar de stad Groningen, werd geopend. De groei zette de jaren erna door en is het bedrijf M. Troelstra vandaag de dag gegroeid naar een organisatie met 5 winkels; Groningen, Zwolle, Arnhem, Sneek en Gorinchem. In Sneek is inmiddels de vierde generatie Troelstra, Mart, samen met een collega werkzaam in de zaak waar Bang & Olufsen Second Life apparatuur wordt verkocht.

De meest recente aanwinst is de prachtige locatie in Gorinchem in het Openhuis Design Center bij Van der Donk. Het zal echter niet blijven bij deze interieurlocatie….

Voor alle vestigingen geldt een compleet assortiment Bang & Olufsen audio- en videoapparatuur. Bij M.Troelstra beschikt het winkelpersoneel over de nodige Bang & Olufsen kennis en ervaring, welke constant wordt getoetst door Bang & Olufsen. Ons personeel staat voor u klaar om de thuissituatie te bekijken en u te adviseren over de optimale B&O opstelling. Verder zorgen eigen monteurs ervoor dat de aangekochte Bang & Olufsen producten op de juiste wijze worden gemonteerd en geïnstalleerd. Ook voor onderhoud en reparaties is een eigen technische dienst beschikbaar en staan zij tot uw dienst.

Meine Troelstra hoopt met zijn team nog jaren met passie het merk Bang & Olufsen te kunnen blijven aanbieden en daarbij u een fantastisch audio- en videogevoel te kunnen geven.

Team Bang & Olufsen M. Troelstra

  • Helma berkhout & Coen Berkout Helma berkhout & Coen Berkout 01 / Mar / 2024 @ 15:50

    Wij hebben u nog nooit ontmoet maar hebben wel een televisie bij u gekocht.
    Hierbij willen wij u van harte feliciteren ook voor de mooie kaart.
    We denken dat u het geweldig gedaan heeft

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »