Officiële Bang & Olufsen dealer
Met eigen reparatie dienst
Ervaar het verschil en vraag uw persoonlijke luistersessie
Met eigen deskundig montage -en installatie service
Proost

01 / Sep / 2023

Proost

Een nieuwe samenwerking in Gorinchem

Per 1 september j.l. hebben Meine Troelstra en Marcel Hoeder de handen ineengeslagen en hebben de B&O winkel te Gorinchem overgenomen.
Marcel en Meine zijn twee zeer ervaren B&O dealers die met veel passie voor het merk Bang & Olufsen de samenwerking in Gorinchem aangaan.
De winkel in Gorinchem zal onderdeel uit gaan maken van Bang & Olufsen M.Troelstra met vestigingen in Arnhem, Groningen, Sneek en Zwolle.

De vertrouwde gezichten van Erik van Aartrijk en Bram Bouman blijven aanwezig en zullen u nog steeds optimaal van dienst zijn.
Erik blijft aan als adviseur in de winkel maar zal tegelijkertijd een aantal zaken uit handen geven en daarmee een eerste stap zetten richting zijn pensioen.


Momenteel wordt er druk gewerkt om de winkel in Gorinchem van de nieuwste Bang & Olufsen apparatuur te voorzien.Waaronder de nieuwste collectie die in samenwerking met Ferrari is uitgebracht,The Ferrari Collection. Later zal de winkel nog worden verbouwd volgens de laatste norm van B&O om nog beter het moois van Bang & Olufsen te kunnen ervaren.

Wij zijn trots op deze mijlpaal en kijken er naar uit om u te begroeten in Gorinchem.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »