Officiële Bang & Olufsen dealer
Met eigen reparatie dienst
Ervaar het verschil en vraag uw persoonlijke luistersessie
Met eigen deskundig montage -en installatie service
Beolab 8

09 / Oct / 2023

Beolab 8

Een krachtpatser met surroundgeluid. Wordt begin november verwacht en dan te ervaren in onze winkel. Meld je aan om uitgenodigd te worden om de Beolab 8 als eerste te ervaren in onze winkel !!

Het is aftellen tot 30 oktober en dan wordt de Beolab 8 gelanceerd.

 

Meld je "hier" aan om te worden uitgenodigd om de Beolab 8 als eerste te ervaren in onze winkel.

De Beolab 8 is een drie in één luidspreker: een krachtpatser met surroundgeluid, een op zichzelf staand meesterwerk en een opzwepende stereo-ervaring. Beolab 8 is de belichaming van veelzijdigheid. 

Geniet van alle kracht van een Beolab-luidspreker, overal in huis. Een opstelling met drie drivers zorgt voor detail en diepte. De bas raakt je met een intensiteit die je niet zou verwachten van een luidspreker ter grootte van een vel papier.

Een revolutie in de evolutie Beolab 8 heeft niet alleen de mogelijkheid om zijn uiterlijk te upgraden. Dankzij de modulaire opbouw kunt u cruciale stukjes technologie vervangen - helemaal tot aan het Mozart-platform. Dus als de wereld verandert, kan het nog steeds klaar zijn om te spelen. En verbinden. En streamen. Met ambachten en materialen die zijn ontworpen om lang mee te gaan, kan het een decennium duren voordat je de Beolab 8 moet updaten. Maar zodra u een verandering nodig hebt, kan deze evolueren - met het geluid van uw ruimte en het uiterlijk van uw huis.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »