Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 53
LENTE ZOMER 2019

DE NIEUWE COLLECTIE
Vanaf de grond, oplopend, door het bos en de lucht in, introduceren we een nieuw palet van kleuren: Clay. Pine. Sky.
Deze gelimiteerde collectie is geïnspireerd op de Scandinavische zomer en laat zien hoe aantrekkelijke technologie innerlijke creativiteit kan stimuleren.

Geïnspireerd door de subtiele en etherische kleuren van een Scandinavische zomer, vangt de Bang & Olufsen SS19-collectie de unieke schoonheid van het noorden. Vanaf de grond, oplopend, door het bos en de lucht in, introduceren we een nieuw palet van kleuren: Clay, Pine en Sky.
Stacks Image 26
Stacks Image 32
Stacks Image 28
CLAY

Een diepe en natuurlijke kleur geïnspireerd door de aardetinten van de Scandinavische zomer en de toon die op de grond wordt gevonden in de dennenbossen in het noorden.

Bij Bang & Olufsen is het gebruik van geselecteerde kleuren voor onze producten een intrinsiek onderdeel van ons ontwerpproces. De keuze achter Clay is de aardse en warme tonen die worden aangetroffen in de dennenbossen. De SS19-collectie van dit jaar in Clay-kleur omvat de Beoplay A1 en de Beoplay H9i van de bestsellers.
PINE

We selecteren kleuren en materialen die onze Scandinavische designesthetiek en erfgoed benadrukken.

De ervaring van de zomer, die na de koude korte dagen komt, brengt een hernieuwd gevoel van vitaliteit met zich mee. Geïnspireerd door het bos introduceren we Beoplay A1 en Beoplay H9i in een Pine-kleur.
SKY

Vanaf de grond, oprijzend, door het bos en de lucht in: dit is de inspiratie achter de nieuwe lente-zomercollectie. Hemel staat voor openheid, lichtheid en vrijheid.

Twee keer per jaar kiezen onze ontwerpers de thema's voor seizoenscollecties, op dezelfde manier als modemerken. De SS19 Collection Sky-kleur van dit jaar omvat Beoplay A1 en Beoplay E6.
Met bijpassende opberghoezen voor oor- en hoofdtelefoons. Gemaakt van Kvadrat-stof Ria door Raf Simons. Aangezien het een speciale editie betreft is er een beperkte beschikbaarheid.

Verkrijgbaar vanaf 21 maart 2019 in onze webshop en in onze winkels in Groningen, Sneek en Zwolle.
Stacks Image 70
Stacks Image 72
BeoPlay A1
draagbaar

BeoPlay A1

Vanaf € 250

BeoPlay H9i
over-ear

BeoPlay H9i

Vanaf € 500

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 300

Draagtas for Earphones
tas

Draagtas for Earphones

Vanaf € 50