Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Nordic Ice-Collection: Limited edition
In deze tijd willen we ons veilig voelen en onze huizen zijn onze veilige haven. Producten blijven zachter, warmer en menselijker aanvoelen, versterkt door het gebruik van textiel en toegankelijke kleuren. Deze collectie is ontworpen om geruststellend en kalm te zijn en om een veilige haven thuis te bieden.Een prachtige uitvoering van een lithografisch logo voor een naadloos en gepolijst logo wordt in de hele collectie toegepast. Voor de on-the-go-producten zorgt dit voor een prachtig, sieraadachtig detail. Kom langs in de winkel en laat je inspireren of bestel in onze webshop.
Stacks Image 248
BEOSOUND BALANCE

De eerste Beosound Balance-editie met een geëxtrudeerde gerecyclede aluminium basis. Het naadloze lithografische logo verschijnt in het matte oppervlak om het licht te vangen en de vorm te benadrukken. Het naadloze gebreide textiel zorgt dat het product van alle kanten perfect is.
BEOSOUND STAGE

Het frame heeft een dubbele afwerking, het hoofdoppervlak is mat met een gepolijste rand.De gepolijste details voor de pictogrammen en het logo worden bereikt middels een lithografisch proces.De geweven stof van Kvadrat is geplaatst met een horizontale mélange.Het product ziet er visueel dunner uit dankzij de zwarte achterkant.
BEOPLAY A9 4E GEN

Dit is de eerste wereldwijde collectie met geparelstraalde aluminium poten. Het matte oppervlak is verfijnd met een koele kleurtint, Nordic Ice geheten. De ring is gemarkeerd met een meer gepolijst oppervlak.De geweven stof in warme tinten is van Kvadrat. Subtiele tinten in een wisselwerking met oppervlaktebehandelingen.
Stacks Image 246
BEOPLAY H95

Het oog richt zich op het gepolijste logo op de aluminium schijf die wordt omlijst door de gepolijste afschuining. De koud aanvoelende aluminium kleur heet Nordic Ice en de zachte materialen contrasteren in een warme tint. Hoofdtelefoons hebben lamsvacht op de oorkussens en runderleer op de hoofdband.
BEOPLAY EQ

BEOPLAY EQDe sieraadachtige details van het gepolijste lithografische logo op de aluminium schijf worden omlijst door de gepolijste afschuining.De aluminium kleur heet Nordic Ice en de zachte materialen contrasteren in een warme tint.De aluminium behuizing is hard geanodiseerd voor extra duurzaamheid.
BEOSOUND A1

Het oppervlak van het aluminium rooster is verfijnd met een koele kleurtint, Nordic Ice geheten. De kenmerkende leren band is voorzien van het slot dat een dubbele afwerking heeft, het hoofdoppervlak is mat met een gepolijste rand. Het gepolijste logo wordt gemaakt middels een lithografisch proces. Het B&O-logo op de basis heeft een laag contrast en is afgedrukt met een glanzende inkt om het licht te reflecteren.
Golden Collection
Dit jaar vieren we ons 95-jarig jubileum met een emotioneel eerbetoon aan onze tradities van onvergetelijk geluid, iconisch design en langdurig vakmanschap. De feestdagen zijn het seizoen om herinneringen op te doen. Het is wanneer we allemaal samenkomen, ons op elkaar concentreren en die speciale momenten delen. Maak deze kerst herinneringen met de aardetinten en metallic accenten van onze elegante Golden Collection. Ontdek de eigentijdse stijl van de Beosound A9 gecombineerd met een subtiel opvallend gouden frame en warme, natuurlijke gebroken witte luidsprekerstof. Kom langs in de winkel en laat je inspireren of bestel in onze webshop.
Stacks Image 213
BEOSOUND BALANCE

Een draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties die is ontworpen om tegen de muur op een plank of bijzettafel in uw huis te worden geplaatst. Indrukwekkend geluid vergeleken met zijn formaat.
Stacks Image 217
BEOPLAY E8

De nieuwste versie van onze echt draadloze oortelefoons met een verbeterde batterijduur tot 35 uur, een QI-gecertificeerde draadloze oplaadcase en Bluetooth 5.1-connectiviteit zorgen voor een naadloze en krachtige luisterervaring.

Stacks Image 222
BEOPLAY H95
Premium draadloze ANC-hoofdtelefoon met een minimalistisch zacht aanvoelend gevoel en een subtiele, gemêleerde betonlook op de behuizing.
Stacks Image 226
BEOPLAY A9
Draadloze, iconische designluidspreker met een geanodiseerd donker metalen frame en lichte stof voor integratie in elk huis.
Stacks Image 231
BEOSOUND A1
Ultradraagbare Bluetooth-luidspreker met een premium geborsteld aluminium rooster en gemêleerde tactiele basis.
Stacks Image 235
BEOSOUND 2
Krachtig luidsprekersysteem met geanodiseerd aluminium en sterke contrasten om de borstellijnen zichtbaar te maken.

BeoSound Stage Nordic Ice-Collection
multiroom

BeoSound Stage Nordic Ice-Collection

€ 1.999

BeoSound Balance Nordic Ice-Collection
multiroom

BeoSound Balance Nordic Ice-Collection

€ 2.500

Beosound A1 2de gen. Nordic Ice-Collection
draagbaar

Beosound A1 2de gen. Nordic Ice-Collection

€ 259

BeoPlay H95 Nordic Ice-Collection
overear

BeoPlay H95 Nordic Ice-Collection

€ 849

BeoPlay EQ Nordic Ice Collection
in-ear

BeoPlay EQ Nordic Ice Collection

€ 419

BeoPlay A9 MK4 Nordic Ice Collection
multiroom

BeoPlay A9 MK4 Nordic Ice Collection

€ 3.299

Thuiswerk actie H9 3e gen.
over-ear

Thuiswerk actie H9 3e gen.

Vanaf € 350

BeoRemote One
remote

BeoRemote One

Vanaf € 300

BeoPlay EQ
in-ear

BeoPlay EQ

Vanaf € 399

Beosound Core
hub

Beosound Core

€ 799