Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Beosound Stage
Breng de tv-ervaring naar een ander niveau met Beosound Stage, een prachtig ontworpen soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Beosound Stage verbetert het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie en naadloos ontwerp - en is krachtig genoeg om de noodzaak van een afzonderlijke subwoofer te vermijden.
Een naadloos stukje schoonheid
Gemaakt van hoogwaardig aluminium met ongelooflijke aandacht voor detail. Maar onze materiaalkeuze gaat veel verder dan esthetiek. Het biedt ook superieure akoestische eigenschappen dankzij de stijfheid van het materiaal en naadloze oppervlakken die elke vervorming van uw geluid elimineren.

Geniet van volledige streamingvrijheid
Gebruik al uw favoriete streamingdiensten. Beantwoord oproepen zonder je muziek te onderbreken. Streamen via wifi met Chromecast ingebouwd of Apple AirPlay 2 betekent dat er niets tussen uw muziek en Beosound Stage staat. Natuurlijk ondersteunt het ook Bluetooth
Stacks Image 4864
Stacks Image 4862
Beosound Stage werkt op zichzelf als een muzieksysteem wanneer u de tv uitschakelt. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën Chromecast ingebouwd, Apple AirPlay 2 en Bluetooth-streaming geven Beosound Stage volledige multiroom-functionaliteit voor prachtige muziek in elke kamer van uw huis.

Scandinavische eenvoud

De bedieningsknoppen integreren naadloos, een visuele voortzetting van het oneindige frame. Een opzettelijke opening tussen het frame en de stoffen bekleding benadrukt het contrast van het aluminium met de warme stof. Beosound Stage brengt expressief minimalisme in elk interieur - terwijl de tv-ervaring wordt gemaximaliseerd.

Kamervullend geluid
Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een superieur middenkanaal voor optimale spraakreproductie. De kijkervaring wordt nog verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij geluid om je heen beweegt in een driedimensionale ruimte. Beosound Stage bevat elf luidsprekerstuurprogramma's elk aangedreven door zijn eigen versterker en het resultaat is een drie-kanaals, volledig actieve, op DSP gebaseerde luidsprekeroplossing die een buitengewoon diepe en rijke uitvoering levert.

Vind je eigen humeur
Via de Bang & Olufsen-app kunt u, zodra u het product registreert, kiezen uit verschillende "luistermodi", afhankelijk van wat u luistert of bekijkt op tv. Hoor elke stem, actie of muziek duidelijk.

Eenvoudig in te stellen
Voor de basisinstelling van het tv-geluid van Beosound Stage hoeft u alleen de meegeleverde HDMI-kabel aan te sluiten tussen Beosound Stage en de HDMI ARC-aansluiting van uw tv. Selecteer vervolgens de juiste luidspreker / geluidsuitvoer in uw tv-menu.
Stacks Image 4860
Stacks Image 4858
Thuiswerk actie H9 3e gen.
over-ear

Thuiswerk actie H9 3e gen.

Vanaf € 350

BeoRemote One
remote

BeoRemote One

Vanaf € 300

BeoPlay EQ
in-ear

BeoPlay EQ

Vanaf € 399

Beosound Core
hub

Beosound Core

€ 799

Beosound Explore
draagbaar

Beosound Explore

Vanaf € 199

BeoSound Emerge
multiroom

BeoSound Emerge

Vanaf € 599

BeoPlay Portal
overear

BeoPlay Portal

Vanaf € 499

BeoPlay HX
overear

BeoPlay HX

Vanaf € 499