Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoSound Shape
Stacks Image 4809
Stacks Image 4814

Nooit eerder kon u zelf de grootte, vorm en kleur van uw luidsprekersysteem bepalen. Zelfs de geluidsprestatie is in overeenstemming met uw voorkeuren. Het modulaire concept achter de BeoSound Shape is gebaseerd op één geometrische vorm: de zeshoek.

De BeoSound Shape is een aan de wand gemonteerd draadloos luidsprekersysteem voor muziekliefhebbers die van design houden. Het systeem biedt een overweldigende geluidsweergave, een aanpasbaar design en geïntegreerde lawaaidempers voor een verbeterde akoestiek in de ruimte.
Stacks Image 4756
Stacks Image 1540
Ontdek de BeoSound Shape is in onze showroom.
AANGEPAST DESIGN

Keuken? Directiekamer? Restaurant? Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren en het modulaire designconcept past de BeoSound Shape in elke leefruimte en krijgt de ruimte net dat beetje extra sfeer.
AKOESTIEK

Hoe mooi de ruimte ook is, een slechte akoestiek zorgt ervoor dat u er niet op uw gemak kunt zitten. Door akoestische demperelementen te integreren in het design van uw BeoSound Shape, zal de akoestiek aanzienlijk verbeteren.
EEN BAND AAN DE MUUR

Bereid u voor op een innovatieve en sociale muziekbeleving waarbij het voelt alsof de band in uw kamer staat. Dankzij de opstelling met meerdere luidsprekers weet de BeoSound Shape op slimme wijze het gevoel te creëren dat u naar een concert luistert en de zanger en instrumenten bij u in de kamer staan.
YouTube Video
MULTIROOM

De BeoSound Shape is onderdeel van onze Multiroom-collectie, een productassortiment waarmee u meerdere draadloze luidspreke--rs in uw huis kunt verbinden en verenigen in één Multiroom-audiosysteem.
CONNECTIVITEIT

De nieuwe BeoSound Core Connectivity Hub vormt de kern van het systeem. Hiermee kunt u uw muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet streamen via Chromecast built-in, Apple AirPlay en Bluetooth.
Stacks Image 4796
UW EIGEN BEOSOUND SHAPE ONTWERPEN

Dankzij onze online configuratietool wordt het leuk en eenvoudig om het design van uw BeoSound Shape te personaliseren. Bepaal eerst de grootte en de look van uw luidsprekersysteem. Vervolgens hoeft u alleen nog het prestatieniveau te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

GA NAAR DE CONFIGURATIETOOL