Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay M3
BEOPLAY M3

De Beoplay M3 is een compacte, krachtige, draadloze luidspreker die elke ruimte vult met het kenmerkende Bang & Olufsen geluid – en de nieuwste aanwinst in ons ‘connected audio‘-assortiment. De luidspreker sluit naadloos aan op de Beoplay A9, A6 en M5 in een multiroom-opstelling of functioneert op zichzelf of met een ingebouwde Chromecast- of Airplay-luidspreker. De vorm van de Beoplay M3 is gebaseerd op een eenvoudig silhouet. Dit geeft de luidspreker een strakke uitstraling en een heel eigen karakter, dat eenvoudig te veranderen is door een andere cover te kiezen – verwisselbare aluminium covers of wollen Kvadrat-textielcovers zorgen dat de Beoplay M3 in verschillende interieurstijlen past. De strakke en elegante Beoplay M3 straalt in zijn eenvoud.
Stacks Image 4812
Stacks Image 4833
Stacks Image 4836
Bring it everywhere

BeoPlay A1 past perfect in de palm van uw hand, weegt maar 600 gram en vanwege de vorm is de BeoPlay A1 gemakkelijk op te bergen in een tas. Deze bluetooth speaker kan gemakkelijk meegenomen worden op reis waarbij u ook van de Bang & Olufsen Signature Sound kunt blijven genieten.
Up to 24 hours

Eindeloos luisterplezier. Tot 24 uur afspeeltijd op normaal volumeniveau, BeoPlay A1 zal nog lang spelen nadat de meeste concurrenten uit zijn gegaan. Wanneer dan de tijd daar is om de BeoPlay A1 op te laden, past het smart charging systeem automatisch de oplaadsnelheid aan om zo de capaciteit van de USB oplader optimaal te gebruiken – en om zo snel mogelijk weer klaar te zijn voor het volgende avontuur.
More sound. More bass.

De Bang & Olufsen Signature Sound komt uiteraard volledig tot zijn recht in de BeoPlay A1. Dit met True360 sound, wat inhoudt dat het geluid in 360º verspreid wordt. De bluetooth luidspreker bevat een geluid dat beter is dan men zou verwachten gezien het gewicht en formaat. Met een piekvermogen van 2 x 140 Watts hoeft u niet vlakbij te speaker te zitten om van uw muziek te genieten.
Stacks Image 4815
BeoPlay A9 MK3
multiroom

BeoPlay A9 MK3

Vanaf € 2.500

BeoSound 2
multiroom

BeoSound 2

Vanaf € 2.000

BeoSound 1
multiroom

BeoSound 1

Vanaf € 1.500

BeoPlay A9 MK2
multiroom

BeoPlay A9 MK2

Vanaf € 2.199

BeoPlay M5
multiroom

BeoPlay M5

Vanaf € 600