Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay A9
Beoplay A9 is ontworpen om te veranderen, terwijl je leven en je huis veranderen.

Plaats het in een hoek, vrijstaand in een kamer of hang het aan de muur met de optionele muurbeugel. Welke positie u ook kiest, het grondige ontwerp en een geluidsaanpassingsschakelaar zorgen ervoor dat het er altijd mooi uitziet en er prachtig uitziet.

De bronzen collectie

Breng elegante warmte naar elke kamer
Verander uw binnenruimte in iets buitengewoons met een rijk en ruim kamervullend geluid. Beoplay A9 is verkrijgbaar in een limited edition brons met een bronzen aluminium ring, Warm Taupe Kvadrat cover en Smoked Oak-poten.
Stacks Image 4825
Stacks Image 4828
Stacks Image 4831
De dagen dat je je stereo hebt verborgen zijn voorbij.
Je kunt verschillende muziek in verschillende kamers spelen - of je kunt één nummer op al je speakers door het hele huis laten spelen.
De beste kwaliteiten van de textielindustrie naar ons audioproduct brengen.
Beoplay A9 is ontworpen en vervaardigd als een prachtig meubelstuk - met een zorgvuldige selectie van materialen en een grote aandacht voor detail. De dagen dat je je omvangrijke zwarte stereo wilt verbergen, zijn voorbij. Het maakt niet uit waar u de A9 wilt plaatsen, het ziet er prachtig uit
Beoplay A9 is een eenpunts muzieksysteem dat elke kamer met muziek op zichzelf kan vullen of u kunt meer multiroom-compatibele spekers met elkaar verbinden en naadloos geluid ervaren. Beoplay A9 ondersteunt zowel Google Chromecast-ingebouwd als Beolink Multiroom-technologieën en combineert naadloos met Beoplay A6 en Beoplay M5, of u kunt verbinding maken via Bluetooth 4.0, Airplay of DLNA.
De samenwerking tussen Bang & Olufsen en Kvadrat begon met onze Beoplay A6-covers, en wordt voortgezet met een reeks prachtige wollen blend-covers voor de Beoplay A9. De stof is op maat ontworpen, in samenwerking met Kvadrat, die algemeen wordt erkend voor hun designtextiel. We zijn trots om deze samenwerking voort te zetten, want het eindresultaat brengt de allerbeste kwaliteiten uit de textielindustrie naar ons audioproduct. De stof brengt je het beste van beide werelden; akoestische transparantie en superieure esthetiek door delicate en verfijnde multi-gekleurde draden.
BeoPlay A9 MK3
multiroom

BeoPlay A9 MK3

Vanaf € 2.500

BeoSound 2
multiroom

BeoSound 2

Vanaf € 2.000

BeoSound 1
multiroom

BeoSound 1

Vanaf € 1.500

BeoPlay A9 MK2
multiroom

BeoPlay A9 MK2

Vanaf € 2.199

BeoPlay M5
multiroom

BeoPlay M5

Vanaf € 600