Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay A9
Een extreem krachtig en flexibel muziekstreaming-systeem dat compatibel is met alle digitale toestellen en is uitgerust met de alom bejubelde Bang & Olufsen Signature Sound. Speciaal ontworpen om je te laten genieten van een eerlijke, authentieke en gepassioneerde geluidsbeleving – muziek zoals de artiest dat voor ogen staat. Dankzij de geïntegreerde toegang tot de grootste streaming- providers kun je kiezen uit miljoenen songs en je eigen afspeellijsten samenstellen – één tikje op de bovenkant van je A9 volstaat. De Beoplay A9 past zich moeiteloos aan ieder interieur aan en valt op door zijn fantastische flexibiliteit. Verandering van interieur? De houten poten en front cover kunnen gemakkelijk worden verwisseld. Je kunt de poten ook weglaten en de Beoplay A9 op de muurbeugel aan de wand plaatsen.
Stacks Image 4825
Stacks Image 4828
Stacks Image 4831
Like a piece of furniture

De A9 werd ontworpen alsof het ging om een kostbaar meubelstuk – met zorgvuldig gekozen materialen en veel oog voor detail. De tijd dat u die enorme zwarte stereo uit het zicht wilde hebben, is voorgoed voorbij. Het maakt niet uit waar u de A9 plaats, hij is en blijft prachtig. De BeoPlay A9 wordt nu al geroemd als een design classic, maar biedt dankzij de verschillende opties en accessoires ruimte voor een eigen interpretatie.
Muziek in elke ruimte

U kunt verschillende muziek afspelen in verschillende ruimtes – of laat één muzieknummer door héél het huis klinken op alle verschillende luidsprekers. BeoPlay A9 is opzichzelfstaand de meest krachtige B&O Play luidspreker welke met behulp van Chromecast en BeoLink Multiroom het geluid door uw huis verder kan verspreiden. Ook kan er verbonden worden via Bluetooth, AirPlay of DLNA.
Magische Touch

Bang & Olufsen heeft de volumeregeling van de A9 van een magische touch voorzien. Ga niet op zoek naar een volumeknop, maar beweeg uw hand in een zijwaartse beweging over de bovenkant en het volume neemt toe. Het lijkt wel magie. Ook aan- en uitzetten gaat op deze magische manier.