Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay P2
De Beoplay P2 is een waarlijk persoonlijke en ultra-draagbare Bluetooth-luidspreker met een rijk en vol geluid. Een design waarmee je je persoonlijke luisterbeleving overal kunt versterken en optimaliseren – de P2 verdwijnt moeiteloos in iedere zak of tas. Even schudden of tikken om de smart features van de Beoplay App te openen en je bent klaar om tot 10 uur lang te genieten van de Bang & Olufsen Signature Sound – op één geladen batterij.
Stacks Image 23
Stacks Image 26
Stacks Image 4
Amplify Anywhere

Neem BeoPlay P2 met u mee waar u ook gaat, allemaal dankzij de water en stofbestendige drivers in de luidspreker en een nauwkeurig afgedichte casing van aluminium en polymer. Met een gewicht van 275 gram gaat de BeoPlay P2 gemakkelijk mee in de broekzak of tas.
Smart Features

Knoppen zijn overbodig. Snel schudden of dubbel aantikken is voldoende om de smart features van de BeoPlay P2 te activeren. Play, pauzeren, het switchen naar de volgende track, start uw persoonlijke assistent of zorg dat de BeoPlay App u wakker maakt met dezelfde muziek waar u gisteravond nog naar luisterde.
Enorm rijk geluid

Dankzij de Bang & Olufsen Signature Sound, levert de BeoPlay P2 een rijk en ruimtelijk geluid en een prachtige definitie van bass en hoge geluiden. Bang & Olufsen heeft voor deze speaker een speciale nieuwe driver ontworpen met een kracht van meer dan 2 x 50 Watts. Een ingebouwde microfoon kan worden gebruikt voor de stemactivatie of om gesprekken mee te voeren.
Beosound A1 2de gen. Golden Collectie
draagbaar

Beosound A1 2de gen. Golden Collectie

€ 250

BeoLit 20
draagbaar

BeoLit 20

Vanaf € 500

BeoLit 17
draagbaar

BeoLit 17

Vanaf € 500

BeoPlay P6
draagbaar

BeoPlay P6

Vanaf € 400

Beosound A1 2de gen.
draagbaar

Beosound A1 2de gen.

Vanaf € 250