Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay P6
Winkelwagen € 0
Met een rijk, krachtig geluid en de beste materialen zoals een geparelstraald aluminium rooster en een leren draagband die met het verstrijken der jaren steeds mooier wordt, biedt de P6 volledige veelzijdigheid. De spat- en stofbestendige P6 is zo flexibel dat hij in elke kamer van een huis gebruikt kan worden, inclusief de keuken en badkamer – of eenvoudig kan worden opgepakt om mee naar buiten te worden genomen.
Stacks Image 4
Stacks Image 16
Stacks Image 19
Geïntegreerde aluminium knoppen

De flexibele eigenschappen van aluminium en de fijne snijlijn tussen de toetsen zorgen voor het zachte aanraakgevoel als de toetsen worden ingedrukt en daarna moeiteloos hun oorspronkelijke positie weer innemen. Het ontwerp is geïnspireerd op de Beomaster 6000, het iconische geluidssysteem van Bang & Olufsen, ontworpen door Jacob Jensen.
Authentiek en natuurlijk

De fraai vormgegeven roosters die de luidspreker omvatten, zijn gemaakt van geparelstraald en geanodiseerd aluminium. De dubbele leren draagband biedt een warm contrast met het aluminium en geeft een uniek gevoel.
Bang & Olufsen Signature Sound

Voor een compacte en draagbare luidspreker produceert de P6 een verbazingwekkend rijk geluid en een indrukwekkend volume. De luidsprekerkast biedt plek voor wel drie luidsprekereenheden, waardoor de luisteraar over een krachtige luidspreker beschikt – en het True360 geluid staat garant voor een gelijkmatige geluidsverspreiding.
BeoPlay A1
draagbaar

BeoPlay A1

Vanaf € 250

BeoPlay P2
draagbaar

BeoPlay P2

Vanaf € 175

BeoLit 17 Stone Grey
draagbaar

BeoLit 17 Stone Grey

Vanaf € 500

BeoPlay P6
draagbaar

BeoPlay P6

Vanaf € 400

BeoPlay A2 Active Natural
draagbaar

BeoPlay A2 Active Natural

€ 399