Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoLit 20
Stacks Image 16
De krachtige Bluetooth speaker

Met een batterij die langer meegaat, geïntegreerd opladen van smartphones en krachtig draagbaar geluid, is Beolit 20 de 4e generatie van een moderne klassieker in draadloos luidsprekerontwerp.
Stacks Image 4
Geluid
Een combinatie van krachtige versterkers en drivers zorgt voor True360-geluid, afgestemd door technici van Bang & Olufsen, en biedt een authentieke geluidservaring en optimale spreiding in elke omgeving. Beolit 20 speelt laag op 37–20.000Hz om een breed, bevredigend basbereik te creëren.

Draadloos
Laad uw Qi-compatibele telefoons en apparaten op met Beolit 20 en het ingebouwde draadloze oplaadstation. De elegant ontworpen bovenste lade maakt het mogelijk om apparaten op te laden door ze over het ronde 'opladen' bord in het midden te plaatsen.
Stacks Image 74
Batterij
Geniet van maximaal 8 uur afspeeltijd bij een normaal luistervolume na één keer opladen en gebruik ook de draadloze Qi-oplaadfunctie om uw apparaten van stroom te voorzien. Met handig opladen via USB-C en een grotere batterijcapaciteit houdt Beolit 20 het feest langer gaande.


Connectiviteit
Beolit 20 is een draadloze luidspreker die is ontworpen voor ongecompliceerde connectiviteit en biedt eenvoudige, betrouwbare verbindingen tussen uw luidspreker en apparaten. Kies uw bron en geniet van krachtig geluid met minimale installatie.

Materialen
Beolit 20 is vakkundig vervaardigd met een selectie van eersteklas materialen en is een tactiele en duurzame draagbare luidspreker. Geanodiseerd aluminium zorgt voor een robuust lichaam, terwijl de nieuwe, plantaardig gelooide leren riem zowel veilig als natuurlijk soepel is.
Stacks Image 19
Design
Beolit 20, een evolutie van een iconisch luidsprekerontwerp, biedt een moderne kijk op het klassieke Beolit-silhouet met een aantal ontwerpupdates, waaronder een nieuwe grille en een vereenvoudigde, intuïtieve reeks bedieningsknoppen.


Stereo
Beolit 20 levert niet alleen een krachtig geluid op zich, maar is ook ontworpen met het oog op snelle en naadloze stereokoppeling. Maak verbinding met een andere Beolit 20 of Beolit 17 voor stereogeluid - ideaal voor grote feesten of bijeenkomsten thuis en buiten.

Draagbaarheid
Stevig maar lichtgewicht geanodiseerd aluminium, een robuuste polymeer basis en een plantaardig gelooid leren riempje zorgen ervoor dat deze draadloze luidspreker gemakkelijk te dragen en te plaatsen is waar u maar wilt - in uw huis, tuin of naar het park, en daarbuiten.
Beosound A1 2de gen. Nordic Ice-Collection
draagbaar

Beosound A1 2de gen. Nordic Ice-Collection

€ 259

Beosound A1 2de gen. Golden Collectie
draagbaar

Beosound A1 2de gen. Golden Collectie

€ 250

BeoLit 20
draagbaar

BeoLit 20

Vanaf € 500

BeoPlay P6
draagbaar

BeoPlay P6

Vanaf € 400

Beosound A1 2de gen.
draagbaar

Beosound A1 2de gen.

Vanaf € 250

BeoPlay P2
draagbaar

BeoPlay P2

Vanaf € 175