Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay A1
Winkelwagen € 0
De BeoPlay A1 is een stof- en spatbestendige, ultra-draagbare Bluetooth-luidspreker met geïntegreerde microfoon. De fenomenale 360°-technologie laat u genieten van natuurgetrouw geluid en diepere bastonen. De BeoPlay A1 werd speciaal ontworpen voor de liefhebber van fenomenaal geluid met een weergaloos design. Het compacte formaat past in de palm van uw hand en dankzij de vorm past de luidspreker moeiteloos in uw tas of in uw jas- of broekzak. Met een batterijcapaciteit van tot maar liefst 24 uur, biedt de BeoPlay A1 u een langere afspeeltijd dan luidsprekers van concurrerende merken.
Stacks Image 15
Ik hoor je luid en duidelijk

Beoplay A1 heeft een ingebouwde microfoon om te telefoneren.Vanwege het omrande ontwerp rond de basis van de eenheid, geeft de microfoon een uniforme spraakgevoeligheid 360º rondom de luidspreker. Dit maakt stemherkenning aan het andere einde van het gesprek veel gemakkelijker. Dankzij de microfoon kun je ook Apple Siri en Google Now spraakopdrachten activeren door simpelweg op een knop te drukken.
Stacks Image 21
Tot 24 uur

Voeg een soundtrack toe aan je avonturen. Met maximaal 24 uur * levensduur van de batterij speelt de Beoplay A1 nog lang nadat de meeste concurrenten zijn gestopt. En als je hem uiteindelijk moet opladen, zal het slimme laadsysteem van de Beoplay A1 de laadsnelheid aanpassen aan de capaciteit van de USB-lader die je gebruikt - zodat hij snel klaar is voor het volgende avontuur. * Op een gemiddeld volumeniveau.
Stacks Image 18
True360-geluidsspreiding

De A1 heeft een True360 Bang & Olufsen Signature Sound die zorgt voor een gelijkmatige en evenwichtige spreiding van het geluid, waar je het ook neerzet. En met een piekvermogen van 2x140 W hoeft u er niet omheen te kruipen om van uw muziek te genieten.
BeoPlay A1
draagbaar

BeoPlay A1

Vanaf € 250

BeoPlay P2
draagbaar

BeoPlay P2

Vanaf € 175

BeoLit 17 Stone Grey
draagbaar

BeoLit 17 Stone Grey

Vanaf € 500

BeoPlay P6
draagbaar

BeoPlay P6

Vanaf € 400

BeoPlay A2 Active Natural
draagbaar

BeoPlay A2 Active Natural

€ 399