Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay H9 3d generation
De BeoPlay H9 3rd generation is de opvolger van de succesvolle BeoPlay h9i. Net als zijn voorganger beschikt deze hoofdtelefoon over actieve noisecancelling. Hierdoor hoort u bijna geen omgevingsgeluid meer maar alleen de muziek.

Ook Beschikt de BeoPlay H9 3rd Gen. over voice control zodat u met spraak uw muziek kunt selecteren of iemand kunt bellen. De Hoofdtelefoon heeft nog steeds bediening op de oorschelp voor het volume, van nummer wisselen maar ook het actieveren of deactiveren van de noisecancelling.

Actieve noisecancelling
Over-ear hoofdtelefoon
25 uur accu speelduur
Transparancy mode (hiermee kunt u de omgeving horen zonder de hoofdtelefoon af te zetten)
Actieve noisecancelling (ideaal voor in het vliegtuig)
Ook als headset te gebruiken
AptX low latency, bluetooth 4.2(ook geschikt om op een tv aan te sluiten)
Stacks Image 3100
Stacks Image 3096
Stacks Image 3098
Haal het meeste uit je H9 hoofdtelefoon

H9i heeft een groot aantal functies, waaronder de transparantiemodus, zodat u kunt afstemmen op omgevingsgeluiden en nabijheidssensoren voor automatisch afspelen / pauzeren wanneer u uw koptelefoon in of uitschakelt. H9i hebben een nog betere geluidskwaliteit met verbeterde ANC-prestaties, verbeterde gesprekskwaliteit en een nieuwe baspoort die zorgt voor een diepere, krachtigere bas.
Ontworpen voor stijl en comfort

Gepolijst, geanodiseerd aluminium, zacht lamsvel en echt rundleer garanderen absoluut comfort en stijl. En omdat het leer in de loop van de tijd patineert, veroudert de Beoplay H9i prachtig. Het elegante ontwerp voor over het oor omhult je oor in langdurig comfort, zodat je de hele dag van je muziek kunt genieten - terwijl het zachte lamsvel en het adaptieve geheugenschuim op de oorkussens ervoor zorgen dat je ze nooit uit wilt doen.
Toegang tot alle functies is slechts een tik verwijderd

Met eenvoudige gebaren heen en weer, op en neer of rond, kunt u alles direct vanuit de oorschelp bedienen. Als je een oproep wilt beantwoorden, van song wilt veranderen of het volume wilt verhogen, is dit gewoon een kwestie van één aanraking - en omdat de aluminiumplaat zowel mechanisch als gevoelig is - maakt het niet uit of je handschoenen draagt, het werkt altijd.
Verleng je speeltijd met de verwisselbare batterij

Beoplay H9i heeft een oplaadbare en verwisselbare batterij met maximaal 18 uur speeltijd. Voor die langere ritten kun je de batterij vervangen voor langere speeltijd of simpelweg het audiokoord bevestigen om te blijven genieten van je muziek.

Draadloos Bang & Olufsen-signatuurgeluid met geavanceerde actieve ruisonderdrukking en transparantenmodus

De Beoplay H9i zijn nauwkeurig afgesteld door de geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een rijke, krachtige geluidservaring. Dankzij de geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie kun je jezelf helemaal onderdompelen in je muziek of kun je gewoon genieten van totale stilte. Met de transparantiemodus kunt u uw omgeving versterken, zodat u kunt horen wat er om u heen gebeurt.
BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie
in-ear

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie

€ 350

BeoPlay H95 Golden Collectie
overear

BeoPlay H95 Golden Collectie

€ 800

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 269

BeoPlay H95
overear

BeoPlay H95

Vanaf € 800