Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay H9i
Premium, draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC met het Bang & Olufsen Signature Sound, luxe materialen en een intuïtieve aluminium touch-interface. Vrij kunnen bewegen en pure muziek ervaren zonder het lawaai. De Beoplay H9i hoofdtelefoon is het vlaggenschip van B&O PLAY, nu geüpgraded met verbeterd geluid en spraak, een gerafineerd design en geavanceerde functies, inclusief nabijheidssensor en transparantiemodus zodat u kunt afstemmen op uw omgeving. Authentieke materialen zoals geanodiseerd aluminium, lamsvel en runderleer zorgen voor natuurlijke kracht en comfort. En met tot wel 18 uur afspeeltijd en een oplaadbare batterij, geniet u onderweg nog langer van uw muziek met de H9i.
Stacks Image 2917
Stacks Image 3007
Stacks Image 3001
Haal het meeste uit je H9i-hoofdtelefoon

H9i is bijgewerkt met een groot aantal nieuwe functies, waaronder de transparantiemodus, zodat u kunt afstemmen op omgevingsgeluiden en nabijheidssensoren voor automatisch afspelen / pauzeren wanneer u uw koptelefoon in of uitschakelt. H9i hebben een nog betere geluidskwaliteit met verbeterde ANC-prestaties, verbeterde gesprekskwaliteit en een nieuwe baspoort die zorgt voor een diepere, krachtigere bas.
Ontworpen voor stijl en comfort

Gepolijst, geanodiseerd aluminium, zacht lamsvel en echt rundleer garanderen absoluut comfort en stijl. En omdat het leer in de loop van de tijd patineert, veroudert de Beoplay H9i prachtig. Het elegante ontwerp voor over het oor omhult je oor in langdurig comfort, zodat je de hele dag van je muziek kunt genieten - terwijl het zachte lamsvel en het adaptieve geheugenschuim op de oorkussens ervoor zorgen dat je ze nooit uit wilt doen.
Toegang tot alle functies is slechts een tik verwijderd

Met eenvoudige gebaren heen en weer, op en neer of rond, kunt u alles direct vanuit de oorschelp bedienen. Als je een oproep wilt beantwoorden, van song wilt veranderen of het volume wilt verhogen, is dit gewoon een kwestie van één aanraking - en omdat de aluminiumplaat zowel mechanisch als gevoelig is - maakt het niet uit of je handschoenen draagt, het werkt altijd.
Verleng je speeltijd met de verwisselbare batterij

Beoplay H9i heeft een oplaadbare en verwisselbare batterij met maximaal 18 uur speeltijd. Voor die langere ritten kun je de batterij vervangen voor langere speeltijd of simpelweg het audiokoord bevestigen om te blijven genieten van je muziek.

Draadloos Bang & Olufsen-signatuurgeluid met geavanceerde actieve ruisonderdrukking en transparantenmodus

De Beoplay H9i zijn nauwkeurig afgesteld door de geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een rijke, krachtige geluidservaring. Dankzij de geavanceerde actieve ruisonderdrukkingstechnologie kun je jezelf helemaal onderdompelen in je muziek of kun je gewoon genieten van totale stilte. Met de transparantiemodus kunt u uw omgeving versterken, zodat u kunt horen wat er om u heen gebeurt.
BeoPlay H3
in-ear

BeoPlay H3

Vanaf € 150

BeoPlay H9i
over-ear

BeoPlay H9i

Vanaf € 500

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 350

BeoPlay H5
in-ear

BeoPlay H5

€ 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 300