Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay H8i
Haal het meeste uit de H8i met een groot aantal bijgewerkte functies

Beoplay H8i is bijgewerkt met een meer gestroomlijnd, eigentijds ontwerp. Een groot aantal nieuwe functies omvat de transparantiemodus, zodat u kunt afstemmen op omgevingsgeluiden en nabijheidssensoren voor automatisch afspelen / pauzeren wanneer u uw hoofdtelefoon in of uitschakelt. H8i heeft ook een verbeterde spraakkwaliteit voor oproepen dankzij twee speciale microfoons die onder een optimale hoek zijn geplaatst.


Draadloos Bang & Olufsen-signatuurgeluid met geavanceerde actieve ruisonderdrukking en transparantenmodus


Beoplay H8i is voorzien van Bang & Olufsen Signature Sound - een warme en eerlijke akoestische prestatie, ontworpen om u te overweldigen met zijn precisie, kracht en detail. En met geavanceerde actieve ruisonderdrukking kunt u zich onderdompelen in uw muziek of gewoon genieten van totale stilte. Als u wilt horen wat er om u heen gebeurt, kunt u met de transparantenmodus naar omgevingsgeluiden luisteren.
Stacks Image 3054
Stacks Image 3058
Stacks Image 3056

Toonaangevende speeltijd van maximaal 30 uur

Met een aanzienlijk grotere batterijcapaciteit dan zijn voorganger, geeft de H8i je tot 30 uur speeltijd zodat je onderweg langer van je muziek kunt genieten. Als de batterij leeg is, is de oplossing eenvoudig - sluit gewoon het audiokabel aan om te blijven genieten van je muziek.

De perfecte reisgenoot

Een eigentijds, gestroomlijnd ontwerp met een soepele ergonomie. De perfecte combinatie van stijl en functie, de H8i is een van de lichtste in hun klasse en biedt optimaal comfort. Je wilt ze eenvoudigweg niet uitschakelen.

Luxe materialen ontworpen om te verouderen met schoonheid

Exclusieve, zorgvuldig geselecteerde en authentieke materialen zoals geanodiseerd aluminium en natuurlijk leer zorgen voor totaalcomfort en laten u stijlvol reizen. En omdat het leer in de loop van de tijd patineert, wordt de Beoplay H8i prachtig ouder.
BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie
in-ear

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie

€ 350

BeoPlay H95 Golden Collectie
overear

BeoPlay H95 Golden Collectie

€ 800

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 269

BeoPlay H95
overear

BeoPlay H95

Vanaf € 800