Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay H5

Dompel je onderweg onder in de fenomenale muziekbeleving van de Beoplay H5, de in-ear hoofdtelefoon voor de muziekliefhebber met een dynamische levensstijl. Of je nu aan het hardlopen bent, in de trein zit onderweg naar je werk, of lekker thuis zit te chillen, het geluidsprofiel van de H5 wordt door de Bang & Olufsen Signature Sound tot in perfectie op je activiteit afgestemd.
Stacks Image 3002
Stacks Image 3005
Stacks Image 3008
Pure ambacht

Voor een dergelijk fantastisch aluminium design zijn maar liefst 15 processen nodig – inclusief 7 keer onderdompelen in een kokend heet bad om de juiste textuur, kleur en saturatie te krijgen. De precisie-laser zorgt voor de final touch en graveert het logo in vacuüm in het materiaal!
Neem H5 mee op avontuur

BeoPlay H5 zijn gemaakt voor muziek en gesprekken ‘on the move’. BeoPlay H5 is water- en stofbestendig. De behuizing is gemaakt van rubber en stevig polymeer, ontworpen om zweet en vocht te weerstaan, naast slijtage.
Bang & Olufsen Signature Sound

BeoPlay H5 levert pure Bang & Olufsen Signature Sound en is ontworpen om het geluid juist te reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft. Draadloos of bedraad – BeoPlay H5 zal indruk op u maken door de prachtige details in muziek juist weer te geven.
BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie
in-ear

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie

€ 350

BeoPlay H95 Golden Collectie
overear

BeoPlay H95 Golden Collectie

€ 800

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 269

BeoPlay H95
overear

BeoPlay H95

Vanaf € 800