Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay H4
BeoPlay H4 is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met een focus op pure essentials en authentieke materialen. Profiteer van de Bang & Olufsen Signature Sound en een batterijcapaciteit tot 19 uur. Make a statement – de Beoplay H4 laat je overal in stijl genieten van je muziek. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, authentieke materialen, zoals leer, aluminium en staal. De Beoplay H4 biedt uiteraard ook een weergaloos draagcomfort.
Stacks Image 2992
Stacks Image 2995
Stacks Image 2998
Pure essentials

Draadloze over-ear hoofdtelefoon met een focus op pure essentials en authentieke materialen. Profiteer van de Bang & Olufsen Signature Sound en een batterijcapaciteit tot 19 uur.
Make a statement

Beoplay H4 laat je overal in stijl genieten van je muziek. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, authentieke materialen, zoals leer, aluminium en staal. De Beoplay H4 biedt uiteraard ook een weergaloos draagcomfort. Evenals een precies, helder geluid in een natuurgetrouwe kwaliteit.
Bang & Olufsen Signature Sound

BeoPlay H4 levert pure Bang & Olufsen Signature Sound en is ontworpen om het geluid juist te reproduceren zoals de artiest het bedoeld heeft. Draadloos of bedraad – BeoPlay H4 zal indruk op u maken door de prachtige details in muziek juist weer te geven.
BeoPlay H3
in-ear

BeoPlay H3

Vanaf € 150

BeoPlay H9i
over-ear

BeoPlay H9i

Vanaf € 500

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 350

BeoPlay H5
in-ear

BeoPlay H5

€ 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 300