Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Earset
Hoogwaardige, draadloze oortelefoon met een speciaal ontwikkelde pasvorm en verstelbare oorhaken die uitmuntende audiotechniek met befaamd design combineert. De Earset is gemaakt voor muziek en afgestemd door de geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een rijke geluidsbeleving. Met deze oortelefoon, gemaakt van eersteklas duurzaam materiaal met 5 uur batterijcapaciteit en snel opladen via USB-C, kunnen dagelijkse ervaringen altijd worden getransformeerd. De aspecten die leidden tot het succes van de originele Earset in de jaren 1990 zijn behouden gebleven en daarnaast is de oortelefoon voorzien van verbeterde akoestiek en aangepast comfort. Met andere woorden: Earset heeft het allemaal – vorm, functie en flair.
Design signatuur

In de geest van de traditie van Bang & Olufsen is de Earset vervaardigd met duurzame materialen van topkwaliteit. De behuizing van composiet polymeer van de oortelefoon heeft een plaat van geanodiseerd aluminium voorzien van een met een laser gegraveerd Bang & Olufsen logo.
Stacks Image 2896
Stacks Image 2909
Uniek geluidsprofiel

De invalshoek voor het ontwerp van de oorspronkelijke oordopjesbehuizing is aangepast om de optimale hoek voor geluidsprestaties vast te stellen, waarbij de luidsprekerbehuizing nu enigszins naar het oor toe gekanteld is om te zorgen voor een betere geluidsoverdracht en minder geluidsverlies.
Bang & Olufsen erfgoed

Het iconische ontwerp van de Earset is gemaakt voor comfort, precisie, flexibel, met respect voor de tradities van Bang & Olufsen op het gebied van vormgeving. Met deze oortelefoon, gemaakt van eersteklas materialen, worden dagelijkse ervaringen altijd getransformeerd dankzij de verbeterde akoestiek en het verstelbare comfort.
BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie
in-ear

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie

€ 350

BeoPlay H95 Golden Collectie
overear

BeoPlay H95 Golden Collectie

€ 800

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 269

BeoPlay H95
overear

BeoPlay H95

Vanaf € 800