Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay E8
BeoPlay E8 sport
HET GELUID VAN SPORT
Niets dat u zo in beweging brengt als de beat van uw eigen energieke afspeellijst. De nieuwe Beoplay E8 Sport zijn de ultieme oortelefoons voor tijdens het trainen, ontworpen voor helder en hoogwaardig geluid dat u helpt uw grenzen te verleggen.
Stacks Image 3121
GESCHIKT VOOR ALLE WEERTYPES
Duurzaam, lichtgewicht, zweet- en waterdicht. Zonder daarbij concessies te doen op het gebied van prestaties. Hoor en voel de kracht van de Bang & Olufsen Signature Sound onder zelfs de meest veeleisende omstandigheden.

BATTERIJ OM UW DOELEN TE HALEN
Maak uw trainingen nog effectiever met de beste batterijcapaciteit in zijn klasse. Geniet tot wel 7 uur van non-stop speeltijd zonder tussentijds op te laden. En tot wel 30 uur in totaal met de compacte oplaadcassette die u gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

ONTWORPEN VOOR SPORT
Hardlopen, fietsen of trainen. Ongeacht welke sport u ook beoefent, deze ergonomisch gevormde oortelefoon blijft stevig op zijn plaats dankzij de siliconen oordopjes in verschillende maten voor een perfecte pasvorm voor ieder oor.
Stacks Image 3020
Stacks Image 2992
Stacks Image 3004
BeoPlay E8 3.0
COMPACTER. KRACHTIGER.
Beoplay E8 3e generatie

De volledig draadloze oortelefoon biedt de karakteristieke Bang & Olufsen Signature Sound met tot maar liefst 35 uur afspeeltijd. De handgemaakte lederen oplaadcassette is zo ontworpen dat u de Beoplay E8 3e Gen de hele dag eenvoudig met u mee kunt nemen en onderweg kunt opladen. Bestel nu in onze webshop.
Stacks Image 3139
Stap over naar een volledig draadloos, ongeëvenaard comfort met de E8, met een cassette voor draadloos opladen, een superieure geluidskwaliteit en intuïtieve aanraakbediening. Het product beschikt over alles wat u nodig heeft. Dit is de volgende generatie voor het onderweg luisteren naar muziek. Met tot wel 16 uur* afspeeltijd kunt u de oortelefoon de hele dag met u mee dragen. * Tot 4 uur afspeeltijd met drie keer extra opladen met de oplaadcassette. De nieuwe E8 3e generatie is nog krachtiger en heeft een afspeeltijd van 35 uur en heeft oordopjes met warmtegevoelig schuim voor een nog optimalere pasvorm.
Stacks Image 3126
Stacks Image 3129
Stacks Image 3132
OPLADEN

Draadloos opladen

De Beoplay E8 is een echt volledig draadloze oortelefoon.

De Beoplay E8 is verkrijgbaar in een draadloze Qi-gecertificeerde oplaadcassette zodat u de Beoplay E8 kunt opladen zonder dat deze op de netvoeding aangesloten hoeft te worden. U hoeft alleen de oplaadcassette op een Qi-gecertificeerde pad voor draadloos opladen te plaatsen en de Beoplay E8 zal automatisch opladen.
GELUID

Krachtig en authentiek

De oortelefoon is door befaamde Bang & Olufsen-geluidstechnici afgesteld

De Beoplay E8 2.0 zit vol technologie (Bluetooth 4.2 met Digital Signal Processing voor het afstemmen, egaliseren en versterken van geluid, NFMI (Near Field Magnetic Induction)-technologie, een dynamische luidspreker van 5,7 mm en een kleine elektronische omvormer) en levert hiermee de draadloze Bang & Olufsen Signature Sound waar uw oren alleen maar meer van willen. In de E8 3e gen. zit bluetooth 5.1 geintegreerd.
Touch

Volledige controle

Met de touch-interface heeft u volledige controle over muziek, telefoongesprekken en spraakopdrachten

Met simpele tikjes op de oortelefoon kunt u schakelen tussen nummers, telefoongesprekken voeren, en de Transparency Mode en spraakopdrachten aanzetten - zonder dat u uw smartphone ook maar één keer uit uw zak hoeft te halen
MATERIAAL

Luxueus en puur

Draadloze lederen oplaadcassette met inlegwerk van geborsteld aluminium

Dankzij het runderleer is de draadloze Qi-oplaadcassette aantrekkelijk en zacht – een ideale, tastbare beleving in de interactie en het gebruik. Open de cassette om het prachtige inlegwerk van geborsteld aluminium rondom de koptelefoon te zien.
Stacks Image 3091
BATTERIJ

Tot wel 16 uur en 35 uur afspeeltijd

Een echt draadloze, draagbare oplossing.

De lederen cassette van de Beoplay E8 is zo ontworpen dat u uw oortelefoon overal met u mee kunt nemen en hem onderweg kunt opladen. De cassette is uitgerust met een draadloze techniek voor snel opladen (Qi) en USB-C en heeft voldoende capaciteit om de oortelefoon drie keer op te laden. Zo hoeft u nooit meer zoals vroeger uw muziek telkens weer af te zetten.
BeoPlay Portal
overear

BeoPlay Portal

Vanaf € 499

BeoPlay HX
overear

BeoPlay HX

Vanaf € 499

Thuiswerk actie H9 3e gen.
over-ear

Thuiswerk actie H9 3e gen.

Vanaf € 350

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie
in-ear

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie

€ 350

BeoPlay H95 Golden Collectie
overear

BeoPlay H95 Golden Collectie

€ 800

BeoPlay Portal
overear

BeoPlay Portal

Vanaf € 499

BeoPlay HX
overear

BeoPlay HX

Vanaf € 499

Thuiswerk actie H9 3e gen.
over-ear

Thuiswerk actie H9 3e gen.

Vanaf € 350

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie
in-ear

BeoPlay E8 3.0 Golden Collectie

€ 350

BeoPlay H95 Golden Collectie
overear

BeoPlay H95 Golden Collectie

€ 800