Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
BeoPlay E8 2.0
Stap over naar een volledig draadloos, ongeëvenaard comfort met de E8 2.0, nu met een cassette voor draadloos opladen, een superieure geluidskwaliteit en intuïtieve aanraakbediening. Het product beschikt over alles wat u nodig heeft. Dit is de volgende generatie voor het onderweg luisteren naar muziek. Met tot wel 16 uur* afspeeltijd kunt u de oortelefoon de hele dag met u mee dragen. * Tot 4 uur afspeeltijd met drie keer extra opladen met de oplaadcassette.
Stacks Image 3020
Stacks Image 2992
Stacks Image 3004
OPLADEN

Draadloos opladen

De Beoplay E8 2.0 is een echt volledig draadloze oortelefoon.

De Beoplay E8 2.0 is verkrijgbaar in een draadloze Qi-gecertificeerde oplaadcassette zodat u de Beoplay E8 2.0 kunt opladen zonder dat deze op de netvoeding aangesloten hoeft te worden. U hoeft alleen de oplaadcassette op een Qi-gecertificeerde pad voor draadloos opladen te plaatsen en de Beoplay E8 2.0 zal automatisch opladen.
GELUID

Krachtig en authentiek

De oortelefoon is door befaamde Bang & Olufsen-geluidstechnici afgesteld

De Beoplay E8 2.0 zit vol technologie (Bluetooth 4.2 met Digital Signal Processing voor het afstemmen, egaliseren en versterken van geluid, NFMI (Near Field Magnetic Induction)-technologie, een dynamische luidspreker van 5,7 mm en een kleine elektronische omvormer) en levert hiermee de draadloze Bang & Olufsen Signature Sound waar uw oren alleen maar meer van willen.
Touch

Volledige controle

Met de touch-interface heeft u volledige controle over muziek, telefoongesprekken en spraakopdrachten

Met simpele tikjes op de oortelefoon kunt u schakelen tussen nummers, telefoongesprekken voeren, en de Transparency Mode en spraakopdrachten aanzetten - zonder dat u uw smartphone ook maar één keer uit uw zak hoeft te halen
Stacks Image 3071
MATERIAAL

Luxueus en puur

Draadloze lederen oplaadcassette met inlegwerk van geborsteld aluminium

Dankzij het runderleer is de draadloze Qi-oplaadcassette aantrekkelijk en zacht – een ideale, tastbare beleving in de interactie en het gebruik. Open de cassette om het prachtige inlegwerk van geborsteld aluminium rondom de koptelefoon te zien.
Stacks Image 3091
BATTERIJ

Tot wel 16 uur afspeeltijd

Een echt draadloze, draagbare oplossing.

De lederen cassette van de Beoplay E8 2.0 is zo ontworpen dat u uw oortelefoon overal met u mee kunt nemen en hem onderweg kunt opladen. De cassette is uitgerust met een draadloze techniek voor snel opladen (Qi) en USB-C en heeft voldoende capaciteit om de oortelefoon drie keer op te laden. Zo hoeft u nooit meer zoals vroeger uw muziek telkens weer af te zetten.
BeoPlay H3
in-ear

BeoPlay H3

Vanaf € 150

BeoPlay H9i
over-ear

BeoPlay H9i

Vanaf € 500

BeoPlay E8 2.0
in-ear

BeoPlay E8 2.0

Vanaf € 350

BeoPlay H5
in-ear

BeoPlay H5

€ 250

BeoPlay E6
in-ear

BeoPlay E6

Vanaf € 300