Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
  • Stacks Image 2060
  • Stacks Image 2063
  • Stacks Image 2066
  • Stacks Image 2069
  • Stacks Image 2072
  • Stacks Image 2785

GELUIDSSYSTEMEN

De geluidssystemen van Bang & Olufsen zijn uniek. De BeoSound Core is uniek door zijn eenvoud. Helemaal wanneer deze gecombineerd is met de eenvoudige Essence Remote. Men kan nu werkelijk muziek laten afspelen met de druk op één knop.

BeoSound Core
Het is de elegante oplossing om uw geliefde luidsprekers om te toveren in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem met Multiroom-functionaliteit en een stevig aantal mogelijkheden op het gebied van connectiviteit.
Stacks Image 2824
Stacks Image 2828
Stacks Image 2826
Direct streamen
Er staat niets tussen u en uw geliefde luidsprekers. Speel rechtstreeks af vanaf uw mobiele apparaat of favoriete muziekapp via Chromecast built-in, Apple AirPlay, Bluetooth of uw eigen digitale muziekcollectie via DLNA. De keuze is aan u.

Perfecte geluidskwaliteit
Alleen het allerbeste voor uw luidsprekers. De BeoSound Core geeft muziek met hoge resolutie weer met een geluid dat cd-kwaliteit makkelijk overstijgt en biedt de beste draadloze digitale streaming-kwaliteit die we ooit hebben geleverd.

Geweldige aansluitingen

BeoSound Core omvat alle bedrade en draadloze interfaces die u nodig hebt voor een slimme verbinding tussen uw luidsprekers en uw andere apparatuur. Optische interfaces voor in- en uitgangen zorgen voor een ongeëvenaard volledig digitaal geluid en praktische analoge interfaces voor uw oudere apparatuur.