Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
  • Stacks Image 1878
  • Stacks Image 1883
  • Stacks Image 1886
  • Stacks Image 1938
  • Stacks Image 3231
  • Stacks Image 1892
Nieuw: BeoVision Eclipse
De BeoVision Eclipse combineert de schoonheid van OLED 4K-beeldkwaliteit met 's werelds beste geluidssysteem voor televisie. Het is de ultieme samenwerking tussen beeld en geluid.. En daar komt ook nog eens de schitterende vormgeving bij - elk detail is zorgvuldig uitgewerkt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen hebt u de vrijheid om helemaal zelf te bepalen waar u de tv neer wilt zetten; zelfs vrijstaand in de kamer is geen probleem.
Te ervaren in onze winkels.
YouTube Video
Stacks Image 3087
Voor meer informatie: BeoVision Eclipse
Stacks Image 3067
Stacks Image 3235
Stacks Image 3047

Nieuw: BeoVision Eclipse

BeoVision Avant

BeoVision Horizon

Stacks Image 3073
Stacks Image 3241

BeoVision 11

BeoVision 14

De BeoVisions van Bang & Olufsen zijn ontworpen om beeld en geluid weer te geven zoals de creator voor ogen had – authentiek en krachtig, zonder aanpassingen of te zware accenten – kwaliteit waar je gewoonweg geen genoeg van krijgt. Bang & Olufsen gebruikt voor haar BeoVisions uitsluitend met zorg geselecteerd topmateriaal, waaronder geanodiseerd aluminium en contrastglas. Het minimalistische design is opvallend stijlvol en de bediening supereenvoudig. Alles te bedienen met de BeoRemote One, ongeacht hoeveel settop-boxes u – uit zicht – plaatst. Ook zijn BeoVisions klaar voor een meeslepende audio- & video ervaring, u sluit namelijk moeiteloos luidsprekers bedraad of draadloos aan.

BeoVision Horizon

"Bij de BeoVision Horizon draait het allemaal om flexibiliteit en connectiviteit, het creëren van sociale ruimtes en het delen van fantastische momenten en belevingen. Deze 4K UHD TV is een krachtige en mooie oplossing die een uitzonderlijke, maar ook een meer casual kijkbeleving biedt," aldus Marie Kristine Schmidt, Vice President Brand, Design & Marketing.
Stacks Image 3291

Voor meer informatie: BeoVision Horizon
Stacks Image 3296
De BeoVision Horizon werd speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van de moderne levensstijl:

flexibiliteit, connectiviteit en topkwaliteit. Dit is een televisie die zich aanpast aan deze levensstijl en die u perfect kunt integreren in uw dagelijkse routine. De BeoVision Horizon is een scherm dat zich letterlijk overal thuis voelt, ongeacht uw interieur of manier van leven. De BeoVision Horizon is minder nadrukkelijk aanwezig, biedt een meer casual kijkbeleving en volgt moeiteloos uw levensritme. Maar de televisie neemt uiteraard ook graag de rol van traditioneel entertainmentcenter op zich.
Stacks Image 3100
BeoVision 14

Bang & Olufsen heeft een televisie gecreëerd waarbij technologie, vorm en functionaliteit op elkaar zijn afgestemd. Deze 4K smart-tv van Bang & Olufsen zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt schakelen tussen televisie kijken, uw digitalemedia (foto's, film of muziek) kunt gebruiken, gebruik maken van internet of andere aangesloten bronnen.
Stacks Image 2976
De BeoVision 14 kunt u bedienen met de Beoremote 1 Blue-Tooth afstandsbesturing maar ook met de app, BeoRemote, die geschikt is voor uw iPad of android tablet.De kwaliteit van beeld en geluid van de BeoVision 14 is niet te beschrijven. Bang & Olufsen heeft zichzelf hiermee overtroffen. Dit moet u ervaren en daarom nodig ik u uit voor een demonstratie in onze winkel. U kunt dan zelf de BeoVision 14 uitproberen en ervaren dat de smart-tv van Bang & Olufsen het beste is qua beeld, geluid en functionaliteit. Volgens Bang & Olufsen heeft de BeoVision 14 iedereen binnen een huishouden wel iets speciaals te bieden.

Voor meer informatie: BeoVision 14
BeoVision Avant

Zodra u de BeoVision Avant aanzet, bent u getuige van een geraffineerde choreografie. Alle bewegingen zijn perfect op elkaar afgestemd - het openen van de elektronische gordijnen, het draaien van het scherm en het tevoorschijnkomen van de luidsprekers.

Voor meer informatie:
BeoVision Avant
Stacks Image 3109
Uitmuntend geluid, ongekend gebruiksgemak, haarscherp beeld en 89 jaar ervaring in het creëren van magische beweging komen samen in onze beste televisie ooit. De BeoVision Avant.
Stacks Image 3114
De BeoVision Avant is een televisie die fysiek beweegt. Een beweging met een choreografie die de kijker weet te beroeren.
Een TV met de magie en design van
Bang & Olufsen.

Stacks Image 2992
De BeoVision 11

Superieur geluid en een weergaloze beeldkwaliteit

De BeoVision 11 is ontwikkeld om het hele gezin een uitgebreid scala aan up-to-date digitaal entertainment van het hoogste niveau te bieden – zonder concessies te doen aan de tijdloze esthetiek, de intuïtieve bediening en het superieure geluid waaraan Bang & Olufsen zijn reputatie dankt. “We streven ernaar om onze klanten altijd een eersteklas beleving te bieden, ongeacht of ze tv-kijken, een film downloaden, op het internet surfen of de nieuwste videogame uitproberen. De BeoVision 11 werd speciaal ontworpen om alle gezinsleden te behagen en ze voortdurend te verrassen met de naadloze koppeling met alle content. Technologie blijft zich namelijk voortdurend in nieuwe richtingen ontwikkelen.”
Stacks Image 3031
Een krachtig geluid van topkwaliteit met het beperkte volume van een flatscreen-behuizing. Bang & Olufsen plaatst maar liefst zes luidsprekers in de slanke kast van de BeoVision 11 en voorziet ze allemaal ook nog van een eigen versterker. Het resultaat is een verbazingwekkend reactief geluid. De tv heeft ook een complete ingebouwde surround sound-module waar talrijke Bang & Olufsen-luidsprekers op aangesloten kunnen worden. Voor meer informatie over de BeoVision 11.
En ook :
Stacks Image 3124
Stacks Image 3127
Stacks Image 3229
Stacks Image 3310
Stacks Image 3130

BeoPlay A1

BeoPlay P2

BeoPlay H4

BeoPlay P6

BeoPlay M5

Stacks Image 3314
Stacks Image 3159
Stacks Image 3136
Stacks Image 3312
Stacks Image 3191

BeoPlay H9i

BeoPlay A9

BeoLit 17

Earset

BeoPlay H5