Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 1413
Stacks Image 1407
Uitzonderlijke geluidsprestaties van Bang & Olufsen in combinatie met de beste OLED-beeldkwaliteit voor die echte bioscoopervaring.

Een opvallend en iconisch design met volop aandacht voor vakmanschap en magie waardoor het grote zwarte tv-scherm minder opvalt.

Focus op gebruiksgemak: slechts één afstandsbediening
YouTube Video
Combinatie van hout – textiel en aluminium met oog voor detail

De afdekplaat van het luidsprekersysteem past uitstekend bij het donkere tv-scherm dankzij de huiselijke materialen die vaak voor interieurs worden gebruikt en die een warme uistraling creëren met elegante details.

Het gebruik van hout of textiel in combinatie met aluminium zorgt ervoor dat de BeoVision Harmony en de BeoLab-luidsprekers echt één geheel vormen.
Stacks Image 1458
BANG & OLUFSEN BEOVISION HARMONY

De BeoVision Harmony is de nieuwe tv-beleving van Bang & Olufsen op een groot scherm voor de ultieme bioscoopervaring met intense audiovisuele momenten.

Door het nieuwe concept van Bang & Olufsen voor grote schermen vormt de BeoVision Harmony een beter onderdeel in het interieur. In de standby- of audiomodus is het scherm dicht op de vloer gepositioneerd en deels afgedekt door het luidsprekersysteem, waardoor de tv minder opvalt. Wanneer de BeoVision Harmony wordt ingeschakeld, komt hij met een magische beweging tot leven en laat hij zijn mogelijkheden zien.

De BeoVision Harmony77” is naar verwachting in oktober 2019 beschikbaar.
Stacks Image 1423
Gebruiksgemak

Met de BeoRemote One bedient u via de BeoVision Harmony alle andere aangesloten apparatuur – de Bang & Olufsen-beleving is met één toets binnen handbereik. En dankzij de combinatie met de webOS SmartTV-functie van LG is uw audiovisuele installatie heel eenvoudig te gebruiken.