Bang & Olufsen M.Troelstra

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Uw B&O dealer voor Noord Oost Nederland

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 1413
Stacks Image 1407
Glashelder Geluid
De TV SoundCentre is uitgerust met een geïntegreerd 3-kanaals systeem van 450 watt, dat de krachtigste soundbars op de markt omver blaast. U kunt uw ultieme surround soundbeleving creëren door tot wel acht draadloze speakers aan te sluiten.
Gemaakt voor Entertainment
De BeoVision Eclipse is veel meer dan alleen een tv. Met ingebouwde Chromecast-technologie, Multiroom-connectiviteit en geïntegreerde muziekstreamservices doet deze tv ook dienst als een uitstekend audiosysteem en hebt u direct toegang tot uw entertainment.
YouTube Video
Perfect Zwart
De BeoVision Eclipse biedt uitzonderlijke OLED 4K HDR beeldkwaliteit met Dolby Vision-technologie. OLED heeft het vermogen om een oneindig contrast en een perfecte zwartweergave te bieden waardoor het beeld trouw aan het origineel wordt weergegeven. Dat is de magie van deze zelfverlichtende OLED-pixels.
Stacks Image 1423

Voor meer informatie: BeoVision Eclipse
Altijd te plaatsten

De gemotoriseerde vloerstand maakt de BeoVision Eclipse nog specialer. Met een druk op de knop kunt u de tv geluidloos over de vloer verplaatsen, alsof hij naar u toe zweeft. Waar u ook zit, u kunt de tv altijd aanpassen aan uw positie, zodat niet alleen de kijkervaring verandert, maar de gehele inrichting van de kamer. Naast de vloerstand kan de BeoVision Eclipse ook worden geplaatst op een gemotoriseerde of handmatige muurbeugel.
Stacks Image 1446
Stacks Image 1449
Stacks Image 1452
Prachtig geluid

Het geïntegreerde en met zijn 450 watt zeer krachtige 3-kanaals SoundCenter van de tv biedt zowel stereoprestaties als middenkanaal, waarmee het de meeste geïntegreerde oplossingen en soundbars op de markt voorbijstreeft. Door ook nog internetradio en muziekstreamingdiensten te integreren wordt de BeoVision Eclipse een muzieksysteem op zich.
Creëer uw eigen BeoVision

U kunt een persoonlijke stempel op het ontwerp drukken, aangezien u de voorkant van de luidspreker naar eigen keuze vorm kunt geven door te kiezen voor ofwel aluminium of gekleurde stoffen. De tv kan de aandacht trekken of soepel in de omgeving opgaan, afhankelijk van de keuze van de eigenaar.
Stacks Image 1443
Stacks Image 1441
Stacks Image 1439